×
Home Nieuws Livescore

Lille OSC wil Mitchel Bakker op huurbasis overnemen.

Lille OSC wil Mitchel Bakker op huurbasis overnemen.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 30 augustus 2024 07:32 uur

Het lijkt erop dat Mitchel Bakker binnenkort zijn avontuur bij Atalanta Bergamo op huurbasis zal beëindigen. Volgens Gianluca Di Marzio, een betrouwbare bron in de voetbalwereld, heeft Lille OSC interesse getoond in de diensten van de Nederlandse linksback. De Franse club zou Bakker graag tijdelijk willen overnemen om zo zijn kwaliteiten toe te voegen aan hun selectie.

Bakker, die eerder uitkwam voor Ajax voordat hij naar PSG vertrok en vervolgens naar Atalanta Bergamo, heeft laten zien dat hij over veel potentieel beschikt als linksback. Zijn technische vaardigheden en snelheid maken hem een waardevolle toevoeging aan elk team. Lille OSC, dat momenteel actief is in de Ligue 1 en de Europa League, ziet in Bakker een versterking voor hun defensie.

De mogelijke overgang van Bakker naar Lille OSC zou voor de Nederlandse voetballer een nieuwe uitdaging betekenen. Het spelen in een competitieve competitie als de Ligue 1 en het deelnemen aan Europese wedstrijden zou zijn ontwikkeling als speler verder kunnen stimuleren. Het is nu afwachten of de deal daadwerkelijk tot stand zal komen en of Bakker zijn carrière voortzet in Frankrijk.