×
Home Nieuws Livescore

Wesley Sneijder: Ajax klaar voor Klassieker, politiestaking afgelast

Wesley Sneijder: Ajax klaar voor Klassieker, politiestaking afgelast
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 30 augustus 2024 07:16 uur

Voormalig voetballer Wesley Sneijder heeft vol vertrouwen verklaard dat Ajax volledig voorbereid was op De Klassieker tegen Feyenoord. De oud-Ajacied deelde zijn mening bij Ziggo Sport na de wedstrijd tussen Ajax en Jagiellonia Bialystok (3-0). Echter, tot teleurstelling van vele fans, zal de langverwachte kraker in de Eredivisie niet plaatsvinden vanwege een politiestaking.

Sneijder, die zelf vele Klassiekers heeft gespeeld, benadrukte het belang van deze wedstrijd voor zowel spelers als supporters. Hij gelooft dat Ajax er klaar voor was om de strijd aan te gaan met hun eeuwige rivaal Feyenoord. De voormalige middenvelder sprak vol lof over de voorbereiding van de Amsterdammers en hun vastberadenheid om te zegevieren.

De afgelasting van De Klassieker vanwege de politiestaking heeft echter een domper gezet op de verwachtingen van voetbalfans in Nederland. De wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord is altijd een hoogtepunt op de Eredivisie-kalender en wordt door velen beschouwd als dé wedstrijd van het seizoen. Het nieuws van de afgelasting zal dan ook ongetwijfeld voor teleurstelling zorgen bij zowel Ajax- als Feyenoord-supporters, die reikhalzend uitkeken naar deze beladen confrontatie.