×
Home Nieuws Livescore

Trainer Ajax wil geen telefoontje van technisch directeur

Trainer Ajax wil geen telefoontje van technisch directeur
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 30 augustus 2024 07:08 uur

In een opvallende wending in de voetbalwereld heeft Francesco Farioli, de trainer van Ajax, een duidelijke boodschap voor Alex Kroes, de technisch directeur van de club. Na de overwinning van 3-0 op Jagiellonia Bialystok sprak Farioli tijdens de persconferentie zijn hoop uit dat Kroes hem de komende dagen niet zal bellen. De reden voor deze opmerkelijke uitspraak blijft vooralsnog onduidelijk, maar het heeft zeker de aandacht getrokken van zowel fans als insiders in de sportwereld.

De relatie tussen Farioli en Kroes lijkt dusdanig gespannen te zijn dat de trainer openlijk zijn wens uit om niet gestoord te worden door de technisch directeur. Dit roept vragen op over de interne dynamiek binnen Ajax en de mogelijke strubbelingen tussen de twee sleutelfiguren in de club. Supporters speculeren al volop over wat er achter de schermen gaande zou kunnen zijn en hoe dit van invloed kan zijn op het team en de prestaties op het veld.

Met de aanhoudende onzekerheid rondom de situatie tussen Farioli en Kroes, blijft het afwachten hoe dit zich verder zal ontwikkelen. De komende dagen zullen ongetwijfeld in het teken staan van speculaties en geruchten, terwijl de fans hopen op meer duidelijkheid over de redenen achter de opmerkelijke uitspraak van de Ajax-trainer. Het belooft een interessante periode te worden voor de club, zowel op als naast het veld.