×
Home Nieuws Livescore

PSV richt pijlen op Adamo Nagalo na transferflop Itakura

PSV richt pijlen op Adamo Nagalo na transferflop Itakura
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 30 augustus 2024 00:40 uur

Het Eindhovense PSV is vastberaden om na de teleurstellende mislukte transfer van Ko Itakura werk te maken van een nieuwe verdediger. Volgens bronnen van De Telegraaf staat Adamo Nagalo hoog op het verlanglijstje van de club. De naam van de FC Nordsjaelland-verdediger wordt al geruime tijd genoemd in de wandelgangen van het Philips Stadion.

Nagalo, een talentvolle verdediger, heeft de aandacht getrokken van de technische staf van PSV. Met zijn sterke optredens in de Deense competitie heeft hij laten zien dat hij over de kwaliteiten beschikt om een aanwinst te zijn voor de Eredivisie. De clubleiding van PSV ziet in Nagalo een potentiƫle versterking voor de defensie en is vastbesloten om de onderhandelingen met FC Nordsjaelland spoedig op te starten.

De supporters van PSV zijn inmiddels ook op de hoogte van de interesse in Nagalo en kijken reikhalzend uit naar een mogelijke transfer. Met de komst van de talentvolle verdediger hopen zij dat de defensie van de club verder versterkt wordt en PSV zich kan meten met de topclubs in de Eredivisie. De onderhandelingen tussen PSV en FC Nordsjaelland beloven spannend te worden, maar de Eindhovenaren zijn vastbesloten om Nagalo naar het Philips Stadion te halen.