×
Home Nieuws Livescore

Real Madrid struikelt opnieuw: gelijkspel tegen UD Las Palmas

Real Madrid struikelt opnieuw: gelijkspel tegen UD Las Palmas
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 29 augustus 2024 23:48 uur

Het sterrenensemble van Real Madrid heeft opnieuw punten laten liggen in het prille La Liga-seizoen. Tijdens hun uitwedstrijd tegen UD Las Palmas, waar de Nederlandse doelman Jasper Cillessen de volle negentig minuten onder de lat stond, eindigde de wedstrijd in een gelijkspel van 1-1. Dit is al de tweede keer dat Real Madrid dit seizoen niet de volle buit heeft weten te pakken, wat zeker een teleurstelling zal zijn voor de Madrileense fans.

Ondanks het sterrenteam van Real Madrid, met spelers als Karim Benzema, Eden Hazard en Vinicius Junior, slaagden ze er niet in om de overwinning veilig te stellen tegen UD Las Palmas. De tegenstander wist knap stand te houden en dwong Real Madrid tot een gelijkspel. Met deze puntendeling zal Real Madrid zich moeten herpakken om hun ambities voor het kampioenschap in La Liga waar te maken.

De aanwezigheid van Jasper Cillessen in het doel van UD Las Palmas bleek een obstakel voor Real Madrid, aangezien de Nederlandse keeper een sterke prestatie neerzette en zijn team behoedde voor meerdere tegendoelpunten. De teleurstelling van het puntenverlies zal Real Madrid nu moeten omzetten in motivatie om in de volgende wedstrijden weer volledig te schitteren en de concurrentie in La Liga achter zich te laten.