×
Home Nieuws Livescore

Hwang In-beom kandidaat voor Feyenoord na Traoré's blessure

Hwang In-beom kandidaat voor Feyenoord na Traoré's blessure
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 29 augustus 2024 22:16 uur

Feyenoord heeft zijn oog laten vallen op Hwang In-beom als mogelijke versterking na de blessure van Boubacar Traoré, zo heeft Voetbal International gemeld. De Zuid-Koreaanse speler, die afgelopen woensdag emotioneel het veld verliet bij zijn huidige club, staat ook op de radar van aartsrivaal Ajax.

Met de blessure van Traoré is Feyenoord op zoek naar een vervanger die het team kan versterken. Hwang In-beom, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld, lijkt een veelbelovende kandidaat te zijn voor de Rotterdamse club. Zowel Feyenoord als Ajax tonen interesse in de Zuid-Koreaanse middenvelder, die mogelijk een nieuwe uitdaging in de Eredivisie aan wil gaan.

De transfergeruchten rondom Hwang In-beom zorgen voor opwinding bij zowel Feyenoord- als Ajax-supporters. De Zuid-Koreaan heeft indruk gemaakt met zijn spel en zou een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor elke Nederlandse club. Het is nu afwachten hoe de onderhandelingen zullen verlopen en of Hwang In-beom daadwerkelijk de overstap zal maken naar de Eredivisie.