×
Home Nieuws Livescore

Ajax vliegt moeiteloos naar Europa League groepsfase

Ajax vliegt moeiteloos naar Europa League groepsfase
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 29 augustus 2024 22:08 uur

Ajax heeft op indrukwekkende wijze een ticket naar de groepsfase van de Europa League weten te bemachtigen. De Amsterdamse ploeg liet zien dat ze in topvorm verkeren door ook in de return-wedstrijd geen spaan heel te laten van Jagiellonia Bialystok. Met een overtuigende 3-0 overwinning legden de Amsterdammers hun tegenstander opnieuw over de knie.

Het was een avond vol hoogtepunten voor Ajax, dat vanaf het eerste fluitsignaal de controle over de wedstrijd had. Met verzorgd en aanvallend voetbal wisten de spelers van trainer Erik ten Hag het Poolse Jagiellonia Bialystok constant onder druk te zetten. De doelpunten vielen als rijpe appelen, waardoor de overwinning geen moment in gevaar kwam.

Met deze overwinning laat Ajax zien dat het klaar is voor een nieuw Europees avontuur. De ploeg lijkt in topvorm te verkeren en heeft laten zien dat ze ook op internationaal niveau tot grootse prestaties in staat zijn. De supporters kunnen dan ook reikhalzend uitkijken naar de groepsfase van de Europa League, waar Ajax ongetwijfeld voor spektakel zal zorgen.