×
Home Nieuws Livescore

PSV's poging voor Itakura geblokkeerd door Mönchengladbach.

PSV's poging voor Itakura geblokkeerd door Mönchengladbach.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 29 augustus 2024 21:32 uur

Het lijkt erop dat PSV zich moet gaan richten op andere verdedigende opties, aangezien hun pogingen om Ko Itakura aan te trekken tot nu toe vruchteloos zijn gebleken. De Eindhovenaren hebben te maken gehad met afwijzingen van Borussia Mönchengladbach op hun laatste bod voor de 27-jarige Japanse verdediger, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

De teleurstelling zal ongetwijfeld voelbaar zijn bij PSV, aangezien Itakura werd gezien als een potentiële versterking voor hun defensie. Met zijn ervaring en kwaliteiten leek hij een waardevolle toevoeging te kunnen zijn aan het team van trainer Roger Schmidt. Echter, de onderhandelingen lijken nu vast te zitten en PSV zal moeten kijken naar alternatieve opties om hun achterhoede te versterken.

Het is duidelijk dat PSV niet bereid is om zomaar op te geven in hun zoektocht naar versterkingen. De club zal nu waarschijnlijk de focus verleggen naar andere potentiële doelwitten en proberen om snel een alternatieve oplossing te vinden. Met het nieuwe seizoen in aantocht, is het van groot belang voor PSV om hun selectie op tijd op orde te hebben en klaar te zijn voor de uitdagingen die voor hen liggen.