×
Home Nieuws Livescore

Wesley Sneijder: Ajax 'slaapverwekkend', lof voor Kian Fitz-Jim

Wesley Sneijder: Ajax 'slaapverwekkend', lof voor Kian Fitz-Jim
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 29 augustus 2024 21:24 uur

Voormalig Ajax-speler Wesley Sneijder heeft kritiek geuit op het spel van zijn oude club tijdens hun wedstrijd tegen het Poolse Jagiellonia Białystok. Sneijder noemde het optreden van Ajax 'slaapverwekkend' en benadrukte dat de ploeg meer passie en creativiteit moet tonen om succesvol te zijn. Ondanks zijn kritiek was Sneijder echter vol lof over de prestaties van Kian Fitz-Jim, die volgens de analist een belangrijke rol speelde en deed wat Steven Bergwijn naliet.

In een interview met Ziggo Sport sprak Sneijder zijn bewondering uit voor Fitz-Jim, die volgens hem de nodige energie en daadkracht in het spel bracht. De voormalig middenvelder benadrukte het belang van spelers die initiatief tonen en het verschil kunnen maken in het veld. Sneijder gelooft dat Fitz-Jim een veelbelovende speler is en hoopt dat hij zijn ontwikkeling bij Ajax voortzet.

Sneijder, die zelf een succesvolle carrière als voetballer heeft gehad, deelde zijn inzichten over wat er nodig is om op topniveau te presteren. Hij benadrukte het belang van teamgeest, passie en vastberadenheid, en moedigde Ajax aan om deze eigenschappen te omarmen. Als ervaren analist blijft Sneijder betrokken bij het Nederlandse voetbal en deelt hij graag zijn expertise en advies met de volgende generatie spelers.