×
Home Nieuws Livescore

Geertruida mogelijk naar RB Leipzig voor 20 miljoen

Geertruida mogelijk naar RB Leipzig voor 20 miljoen
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 29 augustus 2024 20:56 uur

Feyenoord-verdediger Lutsharel Geertruida staat mogelijk voor een lucratieve transfer naar RB Leipzig. Volgens berichten van het Algemeen Dagblad en De Telegraaf lijkt het er sterk op dat de jonge talentvolle speler de overstap zal maken naar de Duitse club. De Rotterdamse club kan naar verluidt een bedrag van minimaal twintig miljoen euro tegemoet zien voor de verkoop van Geertruida.

Geertruida, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn potentieel, heeft de aandacht getrokken van verschillende Europese topclubs. RB Leipzig lijkt nu echter de voornaamste kandidaat te zijn om de talentvolle rechtsback aan te trekken. De transfer zou een grote stap voorwaarts betekenen in de carrière van Geertruida, die bij Feyenoord indruk heeft gemaakt met zijn optredens.

Voor Feyenoord zou de verkoop van Geertruida een aanzienlijke financiële impuls betekenen. Met een gegarandeerd bedrag van twintig miljoen euro kan de club uit Rotterdam investeren in versterkingen voor het team of in de verdere ontwikkeling van de jeugdopleiding. De supporters van Feyenoord zullen ongetwijfeld gemengde gevoelens hebben over het mogelijke vertrek van Geertruida, maar begrijpen ook dat dergelijke transfers de realiteit zijn in het moderne voetbal.