×
Home Nieuws Livescore

Alex Kroes: Ajax heeft nooit te veel spitsen

Alex Kroes: Ajax heeft nooit te veel spitsen
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 29 augustus 2024 20:16 uur

Ajax-trainer Alex Kroes is vol vertrouwen over de aanvalsopties van zijn team, ondanks de recente toevoeging van Wout Weghorst aan de selectie. De Amsterdammers verwelkomden de Oranje-international afgelopen donderdag, waardoor het aantal spitsen in de Johan Cruijff Arena toenam. Naast Weghorst zijn ook Brian Brobbey, Chuba Akpom en Julian Rijkhoff nog steeds actief bij de club.

Kroes benadrukte dat hij gelooft dat het hebben van meerdere kwalitatieve spitsen alleen maar voordelen met zich meebrengt voor Ajax. De concurrentie in de voorhoede zal de spelers scherp houden en de trainer meer opties geven om zijn tactiek aan te passen op basis van de tegenstander. Met Weghorst als nieuwste aanwinst, is Kroes ervan overtuigd dat de aanvalslinie van Ajax sterker dan ooit is.

Hoewel sommigen misschien twijfels hebben over de hoeveelheid spitsen in de selectie, is Kroes vastberaden om het beste uit zijn aanvallers te halen. Hij gelooft dat elk van hen unieke kwaliteiten bezit die het team kunnen versterken en dat de onderlinge concurrentie alleen maar ten goede zal komen aan de prestaties van Ajax. Met een mix van ervaring en jong talent in de voorhoede, kijkt Kroes vol vertrouwen uit naar wat het nieuwe seizoen zal brengen voor zijn team.