×
Home Nieuws Livescore

Ajax mist Berghuis 4 weken in Europa League play-offs.

Ajax mist Berghuis 4 weken in Europa League play-offs.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 29 augustus 2024 20:08 uur

Ajax zal de komende weken moeten improviseren zonder sterspeler Steven Berghuis. Trainer Francesco Farioli heeft aangekondigd dat de aanvaller naar verwachting vier weken aan de kant zal staan vanwege een blessure. Dit nieuws komt vlak voor het belangrijke duel met Jagiellonia Bialystok in de play-offs van de Europa League, wat een flinke tegenvaller is voor de Amsterdamse club.

Berghuis, die deze zomer de overstap maakte naar Ajax, zal een cruciale speler missen in het team van Farioli. De aanvaller stond bekend om zijn doelgerichtheid en creativiteit op het veld, en zijn afwezigheid zal zeker voelbaar zijn voor de ploeg. Ajax zal nu moeten zoeken naar alternatieve opties om het gemis van Berghuis op te vangen en om toch succesvol te zijn in de Europa League.

De blessure van Berghuis komt op een ongelukkig moment voor Ajax, dat zich momenteel in een cruciale fase van het seizoen bevindt. Met belangrijke wedstrijden in zowel de nationale competitie als in Europa in het vooruitzicht, zal de diepte van de selectie van Farioli nu op de proef worden gesteld. Het is aan de overige spelers om op te staan en te laten zien dat Ajax ook zonder Berghuis kan blijven presteren op het hoogste niveau.