×
Home Nieuws Livescore

Wesley Sneijder: Wout Weghorst versterkt breedte van Ajax

Wesley Sneijder: Wout Weghorst versterkt breedte van Ajax
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 29 augustus 2024 19:48 uur

Ajax heeft een nieuwe aanwinst binnengehaald in de vorm van Wout Weghorst, zo meldt voormalig Oranje-ster Wesley Sneijder. De 32-jarige spits wordt gezien als een waardevolle toevoeging aan de selectie van de Amsterdammers. Sneijder begrijpt de keuze van Ajax om Weghorst aan te trekken en is ervan overtuigd dat de ervaren aanvaller een belangrijke rol kan spelen in het team.

Met zijn fysieke kracht en doelgerichtheid op het veld, kan Weghorst een waardevolle breedteversterking zijn voor Ajax. De club uit Amsterdam staat bekend om zijn aanvallende speelstijl en met de komst van Weghorst hebben ze nu nog meer opties voorin. Sneijder is ervan overtuigd dat de spits zich snel zal aanpassen aan het spel van Ajax en een belangrijke bijdrage zal leveren aan het team.

De transfer van Weghorst naar Ajax heeft de gemoederen flink bezig gehouden in de voetbalwereld. De ervaren spits heeft bewezen doelpunten te kunnen maken op het hoogste niveau en wordt gezien als een aanwinst voor de Eredivisie. Met zijn ervaring en doelgerichtheid kan Weghorst een belangrijke rol spelen in de jacht van Ajax op nationale en internationale successen.