×
Home Nieuws Livescore

PSV bijna rond met Rick Karsdorp: medische keuring rest

PSV bijna rond met Rick Karsdorp: medische keuring rest
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 29 augustus 2024 19:32 uur

Het lijkt erop dat PSV bijna een nieuwe aanwinst heeft binnengehaald, want volgens berichten van Voetbal International en het Eindhovens Dagblad staat Rick Karsdorp op het punt om de overstap te maken naar de Eindhovense club. De 29-jarige rechtsback is naar verluidt al zo goed als binnen bij PSV, met enkel de medische keuring die nog moet worden doorlopen voordat de transfer definitief kan worden afgerond.

Karsdorp, die momenteel speelt voor AS Roma, lijkt dus op weg te zijn naar een terugkeer naar de Eredivisie. De Nederlandse verdediger heeft al ervaring op het hoogste niveau en zou een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan de selectie van PSV. Met zijn snelheid, verdedigende kwaliteiten en aanvallende impulsen kan Karsdorp een belangrijke rol gaan spelen in het team van trainer Roger Schmidt.

De supporters van PSV zullen ongetwijfeld enthousiast zijn over de mogelijke komst van Karsdorp. Als de medische keuring geen problemen oplevert, kan de transfer snel worden afgerond en kan de rechtsback zich gaan voorbereiden op zijn nieuwe avontuur in Eindhoven. PSV lijkt met de komst van Karsdorp een versterking binnen te halen die het team verder kan helpen in de strijd om de prijzen in het komende seizoen.