×
Home Nieuws Livescore

Riechedly Bazoer mogelijk vertrek bij AZ deze zomer

Riechedly Bazoer mogelijk vertrek bij AZ deze zomer
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 29 augustus 2024 18:32 uur

Het lijkt erop dat Riechedly Bazoer mogelijk deze zomer AZ zal verlaten, zo heeft zijn trainer Maarten Martens onthuld. Martens heeft aangegeven dat hij andere spelers verkiest in het centrum van de Alkmaarse verdediging, wat de kans vergroot dat Bazoer elders zijn voetbalcarrière zal voortzetten.

De 24-jarige Bazoer, die bekend staat om zijn kracht en technische vaardigheden, heeft de aandacht getrokken van verschillende clubs met zijn prestaties bij AZ. Met zijn potentieel en ervaring zou hij een waardevolle aanwinst zijn voor veel teams in binnen- en buitenland.

Hoewel het vertrek van Bazoer een verlies zou zijn voor AZ, biedt het ook kansen voor andere talentvolle spelers om zich te bewijzen in het team. Martens lijkt vastbesloten om de selectie te versterken en te vernieuwen, wat kan leiden tot een interessante zomertransferperiode voor de club en haar supporters.

De supporters van AZ zullen ongetwijfeld gespannen afwachten hoe deze situatie zich zal ontwikkelen en welke nieuwe spelers de club mogelijk zal aantrekken ter vervanging van Bazoer. De komende weken zullen cruciaal zijn voor zowel de speler als de club, terwijl de transfergeruchten rondom Bazoer toenemen en de transfermarkt in beweging blijft.