×
Home Nieuws Livescore

RB Leipzig jaagt op Feyenoord-verdediger Geertruida voor transfer

RB Leipzig jaagt op Feyenoord-verdediger Geertruida voor transfer
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 29 augustus 2024 18:24 uur

Feyenoord staat mogelijk voor een grote uitdaging nu RB Leipzig zijn zinnen heeft gezet op Lutsharel Geertruida. De 24-jarige verdediger is een belangrijk doelwit voor de Duitse club, zo meldt de bekende transferexpert Fabrizio Romano. Met de transferdeadline in zicht, groeit de vrees bij de Rotterdamse club dat Geertruida de club zou kunnen verlaten.

Geertruida heeft de aandacht getrokken van RB Leipzig vanwege zijn sterke prestaties en potentieel als verdediger. De Duitse club ziet in hem een waardevolle aanwinst voor hun team en is vastberaden om hem binnen te halen. Voor Feyenoord zou het vertrek van Geertruida een gevoelige klap zijn, gezien zijn groeiende rol binnen het team en zijn potentieel voor de toekomst.

De transfergeruchten rondom Geertruida zorgen voor onrust binnen Feyenoord, waar de fans hopen dat de club erin slaagt om de talentvolle verdediger te behouden. De komende dagen zullen cruciaal zijn voor Feyenoord en Geertruida, aangezien de transferdeadline nadert en de beslissing over zijn toekomst steeds dichterbij komt. Zal Feyenoord erin slagen om Geertruida te behouden, of zal RB Leipzig erin slagen om de verdediger naar Duitsland te halen? De spanning stijgt naarmate de deadline nadert.