×
Home Nieuws Livescore

Ibrahim Osman mag direct spelen voor Feyenoord na vergunning.

Ibrahim Osman mag direct spelen voor Feyenoord na vergunning.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 29 augustus 2024 17:48 uur

Feyenoord verwelkomt Ibrahim Osman met open armen nu hij eindelijk zijn werk- en verblijfsvergunning heeft ontvangen. De Rotterdamse club heeft via haar officiële kanalen aangekondigd dat de talentvolle speler direct kan aansluiten bij de trainingen en beschikbaar is voor wedstrijden. Na een lange periode van onzekerheid en administratieve rompslomp kan Osman eindelijk zijn voetbalkwaliteiten laten zien in het shirt van Feyenoord.

De supporters van Feyenoord zullen ongetwijfeld verheugd zijn met het nieuws over de komst van Ibrahim Osman. De jonge speler, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en snelheid, belooft een waardevolle toevoeging te zijn aan het team van trainer Arne Slot. Met zijn creativiteit en doelgerichtheid op het veld kan Osman een belangrijke rol gaan spelen in de ambities van Feyenoord voor het komende seizoen.

Osman zelf kijkt er enorm naar uit om zijn debuut te maken voor Feyenoord en zijn talenten te tonen aan het Nederlandse voetbalpubliek. De Ghanees-Nederlandse speler heeft hard gewerkt om zijn droom van spelen in de Eredivisie te verwezenlijken en is vastbesloten om het maximale uit zijn tijd bij Feyenoord te halen. Met zijn positieve instelling en gedrevenheid lijkt Osman klaar te zijn om een onuitwisbare indruk achter te laten bij de club en haar supporters.