×
Home Nieuws Livescore

Romelu Lukaku officieel speler van Napoli onder Antonio Conte

Romelu Lukaku officieel speler van Napoli onder Antonio Conte
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 29 augustus 2024 17:00 uur

De Belgische spits Romelu Lukaku heeft een nieuwe stap gezet in zijn voetbalcarrière door zich officieel aan te sluiten bij SSC Napoli, zo heeft de Italiaanse topclub bevestigd via hun officiële kanalen. Na een succesvolle periode bij Chelsea, waar hij zijn stempel drukte als een van de meest gevreesde aanvallers in Europa, zal Lukaku nu zijn talenten inzetten voor Napoli. De transfer markeert een definitieve overgang van de Belg naar Napoli, waar hij herenigd zal worden met zijn voormalige coach Antonio Conte.

Lukaku's aankomst bij Napoli wordt met veel enthousiasme ontvangen door de fans van de club, die hopen dat de aanvaller zijn doelpuntenmachine zal voortzetten in het lichtblauwe shirt. Met zijn fysieke kracht, snelheid en doelgerichtheid zal Lukaku een belangrijke aanwinst zijn voor Napoli, dat streeft naar succes in zowel de nationale competitie als op internationaal niveau.

De samenwerking tussen Lukaku en Conte belooft ook veel goeds voor Napoli. De twee hebben eerder samengewerkt bij Inter Milan, waar ze samen de Serie A-titel veroverden. Conte staat bekend om zijn tactische meesterschap en het vermogen om het beste uit zijn spelers te halen, wat goed nieuws is voor Lukaku en Napoli. De fans kunnen niet wachten om hun nieuwe aanvalsduo in actie te zien en hopen op een succesvolle samenwerking die Napoli naar nieuwe hoogten zal brengen.