×
Home Nieuws Livescore

Wout Weghorst eert opa bij Ajax met rugnummer 25

Wout Weghorst eert opa bij Ajax met rugnummer 25
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 29 augustus 2024 16:48 uur

In een verrassende wending heeft Wout Weghorst aangekondigd dat hij bij Ajax zal spelen met rugnummer 25. Deze keuze is niet zomaar gemaakt; de spits heeft besloten om dit nummer te dragen ter ere van zijn opa, die een fervent supporter was van de Amsterdamse club. Het gebaar van Weghorst toont niet alleen zijn respect voor zijn grootvader, maar laat ook zien hoe diep de liefde voor voetbal in zijn familie geworteld is.

Met het rugnummer 25 op zijn shirt zal Weghorst nu het veld betreden bij Ajax, waar hij ongetwijfeld een belangrijke rol zal spelen in het team. De supporters kunnen zich verheugen op de aanwezigheid van de gedreven spits, die niet alleen zijn talent, maar ook zijn emotionele betrokkenheid bij de club zal tonen. Het is duidelijk dat Weghorst niet alleen voor zichzelf speelt, maar ook voor degenen die hem dierbaar zijn.

De keuze voor rugnummer 25 als eerbetoon aan zijn opa laat zien dat Wout Weghorst niet alleen een voetballer is, maar ook een mens met een groot hart. Zijn beslissing om dit nummer te dragen zal ongetwijfeld bijdragen aan de band tussen hem, de club en de fans. Ajax kan zich gelukkig prijzen met een speler die niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten laat zien wat ware passie voor het spel betekent.