×
Home Nieuws Livescore

Wout Weghorst maakt langverwachte overstap naar Ajax compleet

Wout Weghorst maakt langverwachte overstap naar Ajax compleet
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 29 augustus 2024 16:16 uur

Het is eindelijk zover: de transfer van Wout Weghorst naar Ajax is een feit! De Nederlandse spits heeft zijn langverwachte overstap naar de Amsterdamse club definitief afgerond. Weghorst, die momenteel uitkomt voor Burnley, heeft een contract getekend dat hem tot medio 2026 aan Ajax verbindt. De Oranje-international zal met zijn ervaring en doelpunten een waardevolle toevoeging zijn aan het team van trainer Erik ten Hag.

Ajax-fans over de hele wereld kunnen hun geluk niet op met de komst van Weghorst naar de club. De aanvaller staat bekend om zijn doelgerichtheid en fysieke spel, eigenschappen die perfect aansluiten bij de speelstijl van Ajax. Met zijn transfer naar de Eredivisie hoopt Weghorst niet alleen zijn eigen carrière naar een hoger niveau te tillen, maar ook bij te dragen aan het succes van de club uit Amsterdam.

De onderhandelingen tussen Ajax en Burnley hebben enige tijd geduurd, maar uiteindelijk is de deal rond gekomen. Weghorst kijkt ernaar uit om te schitteren in het rood-witte shirt van Ajax en zijn stempel te drukken op de Nederlandse competitie. De supporters kunnen niet wachten om de nieuwe aanwinst in actie te zien en zijn vastberaden om hem een warm welkom te heten in de Johan Cruijff ArenA.