×
Home Nieuws Livescore

Almere City strikt vleugelaanvaller Ruben Providence voor 3 jaar

Almere City strikt vleugelaanvaller Ruben Providence voor 3 jaar
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 29 augustus 2024 15:48 uur

Almere City heeft een nieuwe aanwinst binnengehaald in de vorm van Ruben Providence. De vleugelaanvaller maakt de overstap van het Oostenrijkse TSV Hartberg naar de Eredivisionist uit Almere. Providence heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor de duur van drie jaar, waarmee hij zich voor langere tijd aan de club verbindt.

Met de komst van Providence hoopt Almere City zijn aanval te versterken en meer creativiteit toe te voegen aan het team. De vleugelaanvaller staat bekend om zijn snelheid, dribbelvaardigheden en scorend vermogen, eigenschappen die goed van pas zullen komen in de Eredivisie. De club is dan ook verheugd met de aanwinst en kijkt uit naar wat Providence kan toevoegen aan het spel.

Voor Providence zelf betekent de overstap naar Almere een nieuwe uitdaging in zijn carrière. De Nederlandse competitie biedt hem de kans om zich verder te ontwikkelen en te laten zien wat hij in huis heeft. Met zijn ervaring en kwaliteiten hoopt hij een belangrijke rol te kunnen spelen in het team van Almere City en samen met zijn nieuwe ploeggenoten successen te behalen.