×
Home Nieuws Livescore

Stegeman: Weghorst perfect voor Farioli bij Ajax

Stegeman: Weghorst perfect voor Farioli bij Ajax
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 29 augustus 2024 15:08 uur

Trainer John Stegeman, die in het verleden Wout Weghorst onder zijn vleugels had bij Heracles Almelo, heeft lovende woorden gesproken over de recente aanwinst van Ajax. Stegeman is van mening dat Weghorst de perfecte speler is voor Ajax-coach Francesco Farioli. De discipline en mentaliteit van Weghorst zouden volgens de ervaren oefenmeester precies zijn wat de Amsterdamse club nodig heeft om succesvol te zijn.

Stegeman, die bekend staat om zijn scherpe analyses en tactisch inzicht, heeft in een recent interview benadrukt hoe belangrijk het is om spelers met de juiste instelling in het team te hebben. Hij gelooft dat Weghorst met zijn gedrevenheid en toewijding een waardevolle toevoeging zou zijn voor Ajax, dat streeft naar zowel nationaal als internationaal succes.

De voormalige coach van Heracles Almelo is ervan overtuigd dat Weghorst, met zijn ervaring en kwaliteiten, een belangrijke rol kan spelen in het streven van Ajax naar het behalen van prijzen. Stegeman heeft alle vertrouwen in de potentie van Weghorst en is ervan overtuigd dat de samenwerking tussen de spits en Farioli vruchten zal afwerpen voor de Amsterdammers.