×
Home Nieuws Livescore

Rick Karsdorp en AS Roma beëindigen contract per direct

Rick Karsdorp en AS Roma beëindigen contract per direct
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 29 augustus 2024 14:56 uur

Het Italiaanse avontuur van Rick Karsdorp bij AS Roma komt tot een vroegtijdig einde. De club en de Nederlandse verdediger hebben besloten om uit elkaar te gaan. Na overleg is het contract van Karsdorp per direct ontbonden. De 26-jarige back kwam in 2017 over van Feyenoord naar de Italiaanse hoofdstad, maar wist nooit helemaal zijn stempel te drukken bij de Giallorossi.

Karsdorp, die bekend staat om zijn snelheid en aanvallende impulsen, had te kampen met blessureleed tijdens zijn periode bij AS Roma. Dit belemmerde hem om consistent op het veld te staan en zijn beste vorm te laten zien. Ondanks zijn talent en potentieel lukte het hem niet om een vaste basisplaats te veroveren in het team van de Romeinen.

De Nederlander zal nu op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging in zijn carrière. Verschillende clubs in binnen- en buitenland zullen ongetwijfeld geïnteresseerd zijn in de diensten van Karsdorp, die op zoek is naar speeltijd en stabiliteit. Het is afwachten waar de rechtsback zijn volgende stap zal zetten en welke club hem de kans biedt om zijn talent volledig te benutten.