×
Home Nieuws Livescore

Southampton in gesprek met oud-AZ'er Zakaria Aboukhlal

Southampton in gesprek met oud-AZ'er Zakaria Aboukhlal
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 29 augustus 2024 13:56 uur

Het Engelse Southampton heeft zijn oog laten vallen op de talentvolle Zakaria Aboukhlal, zo meldt het gerenommeerde Franse medium Foot Mercato. De Engelse club, die onlangs promoveerde naar de Premier League, is naar verluidt van plan om binnenkort de onderhandelingen te starten over een mogelijke transfer van de voormalige AZ-speler.

Aboukhlal, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, heeft indruk gemaakt in de Nederlandse Eredivisie en heeft daardoor de interesse gewekt van verschillende Europese clubs. Southampton, onder leiding van manager Ralph Hasenhüttl, ziet in de 21-jarige aanvaller een waardevolle toevoeging aan het team voor het komende seizoen.

De gesprekken tussen Southampton en Aboukhlal zullen naar verwachting binnenkort van start gaan, waarbij de Engelse club zal proberen om de jonge Marokkaanse international aan te trekken. Aboukhlal zelf zal ongetwijfeld enthousiast zijn over de mogelijkheid om zijn carrière voort te zetten in de competitieve omgeving van de Premier League, waar hij zijn talent verder kan ontwikkelen en zich kan meten met de beste spelers ter wereld.