×
Home Nieuws Livescore

Ajax en Feyenoord strijden om Hwang In-beom

Ajax en Feyenoord strijden om Hwang In-beom
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 29 augustus 2024 13:48 uur

Ajax en Feyenoord strijden om de handtekening van de Zuid-Koreaanse middenvelder Hwang In-beom. Volgens het Servische medium Mozzart Sport is de 27-jarige speler mogelijk op weg naar de Eredivisie, nadat hij Rode Ster Belgrado zou kunnen verlaten in de laatste dagen van de transferperiode.

De interesse van zowel Ajax als Feyenoord in Hwang In-beom heeft de transfergeruchtenmolen flink doen draaien. Beide Nederlandse topclubs zien de middenvelder als een waardevolle toevoeging aan hun selectie. Met zijn ervaring en kwaliteiten op het middenveld zou Hwang In-beom een belangrijke rol kunnen spelen in de Eredivisie.

De strijd om Hwang In-beom belooft een spannende te worden, aangezien zowel Ajax als Feyenoord vastberaden zijn om de Zuid-Koreaanse international binnen te halen. Het is nog onduidelijk welke club uiteindelijk aan het langste eind zal trekken in deze transferstrijd, maar één ding is zeker: de komst van Hwang In-beom naar Nederland zou voor de Eredivisie een interessante en versterkende ontwikkeling zijn.