×
Home Nieuws Livescore

Damil Dankerlui (28) keert terug bij Almere City

Damil Dankerlui (28) keert terug bij Almere City
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 29 augustus 2024 12:40 uur

Voormalig Eredivisie-speler Damil Dankerlui (28) keert terug naar zijn roots bij Almere City. De vleugelverdediger heeft een officiële overeenkomst getekend met de club waar hij dertien jaar geleden zijn jeugdopleiding genoot. Dankerlui maakt hiermee zijn rentree in de Eredivisie, nadat hij eerder succesvolle jaren beleefde in de Nederlandse topcompetitie.

Almere City heeft Dankerlui weten te strikken met een eenjarig contract, met de mogelijkheid tot verlenging voor nog een seizoen. De club is verheugd met de komst van de ervaren verdediger, die bekend staat om zijn snelheid, techniek en tactisch inzicht. Dankerlui zal een belangrijke toevoeging zijn aan de defensie van Almere City en wordt gezien als een waardevolle aanwinst voor het team.

Na zijn jeugdperiode bij Almere City heeft Dankerlui zijn talent verder ontwikkeld bij diverse clubs in binnen- en buitenland. Met zijn terugkeer naar de club waar het allemaal begon, hoopt de vleugelverdediger zijn carrière naar nieuwe hoogten te stuwen. De fans van Almere City kunnen zich verheugen op de terugkeer van een bekend gezicht en een speler met bewezen kwaliteiten op het hoogste niveau.