×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord huurt talentvolle Uruguayaanse verdediger Facundo González van Juventus

Feyenoord huurt talentvolle Uruguayaanse verdediger Facundo González van Juventus
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 29 augustus 2024 11:48 uur

Feyenoord heeft een nieuwe aanwinst binnengehaald in de vorm van de talentvolle Uruguayaanse verdediger Facundo González. De Rotterdamse club heeft officieel bevestigd dat González op huurbasis overkomt van Juventus, met daarbij een optie tot koop. De 21-jarige mandekker wordt gezien als een veelbelovend talent en zal naar verwachting een belangrijke rol gaan spelen in de verdediging van Feyenoord.

Met de komst van González hoopt Feyenoord de defensie verder te versterken en meer stabiliteit achterin te creëren. De jonge Uruguayaan staat bekend om zijn sterke fysiek, goede positionering en uitstekende tackles. Hij heeft al ervaring opgedaan bij Juventus en zal nu de kans krijgen om zich verder te ontwikkelen in de Eredivisie.

Trainer Arne Slot is verheugd met de komst van González en ziet in hem een waardevolle toevoeging aan de selectie. De coach is ervan overtuigd dat de Uruguayaan met zijn kwaliteiten een belangrijke rol kan gaan spelen in het team. Feyenoord-fans kijken reikhalzend uit naar de debuutwedstrijd van González en hopen dat hij snel zijn waarde zal laten zien op het veld.