×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord bereidt zich voor op vertrek Geertruida naar Aston Villa

Feyenoord bereidt zich voor op vertrek Geertruida naar Aston Villa
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 29 augustus 2024 11:40 uur

Feyenoord neemt alvast maatregelen in het geval dat Lutsharel Geertruida de club zou verlaten. De talentvolle verdediger staat namelijk in de belangstelling van het Engelse Aston Villa. Om eventueel vertrek van Geertruida op te vangen, heeft Feyenoord zijn oog laten vallen op Asger Sörensen, een verdediger van Sparta Praag die hoog op het lijstje staat als potentiële opvolger.

Geertruida heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens in de Eredivisie en heeft daardoor de interesse gewekt van buitenlandse clubs. Aston Villa lijkt serieus geïnteresseerd te zijn in de jonge verdediger, wat Feyenoord ertoe aanzet om voorbereidingen te treffen voor een mogelijk vertrek. De Rotterdamse club wil goed voorbereid zijn en heeft daarom Sörensen in het vizier als mogelijke vervanger.

Sörensen, die momenteel actief is bij Sparta Praag, wordt gezien als een serieuze kandidaat om Geertruida op te volgen bij Feyenoord. De Deense verdediger heeft zich bij zijn huidige club bewezen en zou een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan de selectie van de Rotterdammers. Feyenoord houdt de ontwikkelingen rond Geertruida nauwlettend in de gaten en zet met het oog op een mogelijk vertrek alvast stappen om de defensie te versterken met Sörensen.