×
Home Nieuws Livescore

PSV breekt record met bod op Ko Itakura

PSV breekt record met bod op Ko Itakura
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 29 augustus 2024 11:32 uur

PSV heeft een flinke som geld op tafel gelegd om de Japanse verdediger Ko Itakura naar Eindhoven te halen. Volgens het Duitse medium BILD heeft de club een recordsom geboden voor de talentvolle speler. De Eindhovenaren zijn vastbesloten om de deal rond te krijgen en hopen dat Borussia Mönchengladbach instemt met een aanbod van maar liefst vijftien miljoen euro, met daarbovenop nog bonussen.

Itakura, die momenteel uitkomt voor het Japanse Gamba Osaka, wordt gezien als een veelbelovende verdediger met een grote potentie. PSV ziet in hem een waardevolle aanwinst voor het team en is bereid diep in de buidel te tasten om hem naar de Eredivisie te halen. Met de geboden som geld hoopt de club uit Eindhoven de concurrentie voor te blijven en Itakura te overtuigen om voor PSV te kiezen.

De onderhandelingen tussen PSV en Borussia Mönchengladbach zijn nog in volle gang en het is nog niet duidelijk of de Duitse club akkoord zal gaan met het bod van de Nederlandse club. Echter, met de recordsom die PSV heeft geboden, lijkt de kans groot dat de transfer van Itakura naar Eindhoven daadwerkelijk zal plaatsvinden. De supporters van PSV kijken reikhalzend uit naar de komst van de Japanse verdediger en hopen op een succesvolle afronding van de deal.