×
Home Nieuws Livescore

Victor Edvardsen kiest voor familie en Go Ahead Eagles.

Victor Edvardsen kiest voor familie en Go Ahead Eagles.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 29 augustus 2024 10:48 uur

Voetballer Victor Edvardsen heeft besloten om toch niet over te stappen naar Barnsley. De 28-jarige spits was al door de club uit de League One medisch gekeurd, maar vanwege familiaire redenen heeft hij besloten af te zien van de transfer. In plaats daarvan keert Edvardsen terug naar zijn oude club, Go Ahead Eagles.

De Noorse aanvaller stond op het punt om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij Barnsley, maar persoonlijke omstandigheden hebben hem doen besluiten om in Nederland te blijven. Edvardsen had al kennisgemaakt met zijn potentiële nieuwe teamgenoten en leek klaar voor de overstap naar het Engelse voetbal, maar uiteindelijk heeft hij gekozen voor stabiliteit en vertrouwdheid bij Go Ahead Eagles.

Barnsley zal nu op zoek moeten naar een alternatieve versterking voor de aanvalslinie, terwijl Go Ahead Eagles verheugd zal zijn met de terugkeer van Edvardsen. De spits heeft in het verleden al laten zien wat hij kan betekenen voor de club en zal nu opnieuw zijn kwaliteiten willen tonen in het geel-rode shirt. Fans van Go Ahead Eagles zullen blij zijn met het nieuws van de terugkeer van Edvardsen en hopen op succesvolle tijden met de Noorse goalgetter in de gelederen.