×
Home Nieuws Livescore

Koevermans en Luijckx adviseren PSV: praat met Wijndal

Koevermans en Luijckx adviseren PSV: praat met Wijndal
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 29 augustus 2024 09:08 uur

In de wandelgangen van het Nederlandse voetbal gonst het van de geruchten over mogelijke transfers. Zo hebben oud-voetballers Danny Koevermans en Kees Luijckx zich uitgesproken over een potentiële versterking voor PSV. Volgens hen zou de Eindhovense club er goed aan doen om eens met Owen Wijndal van Ajax om de tafel te gaan zitten. De talentvolle linksback wordt gezien als een waardevolle toevoeging aan de selectie van PSV.

Wijndal zelf lijkt ook niet onwelwillend te staan tegenover een mogelijke overstap naar PSV. De jonge verdediger verwacht zelfs dat de Eindhovenaren richting het einde van de transferwindow serieus zullen gaan 'pushen' om hem binnen te halen. Met zijn snelheid, techniek en tactisch inzicht zou Wijndal een belangrijke rol kunnen spelen in het team van trainer Roger Schmidt.

De supporters van PSV zullen ongetwijfeld hopen dat de club daadwerkelijk werk maakt van de komst van Owen Wijndal. De concurrentie in de Eredivisie is hevig en met een talent als Wijndal in de gelederen zou PSV weer een stap dichter bij het verwezenlijken van hun sportieve ambities kunnen komen. Het belooft een spannende periode te worden voor zowel de club als de speler zelf.