×
Home Nieuws Livescore

Kees Luijckx: Ajax moet specifieke speler voor Berghuis halen

Kees Luijckx: Ajax moet specifieke speler voor Berghuis halen
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 29 augustus 2024 08:16 uur

Voormalig voetballer en analist Kees Luijckx heeft zijn mening gegeven over de huidige situatie bij Ajax met betrekking tot de transferwindow. Luijckx is van mening dat de Amsterdamse club nog steeds behoefte heeft aan een specifieke speler om de selectie te versterken. Volgens de analist draait momenteel alles bij Ajax om Steven Berghuis, en daarom hoopt hij dat de club nog een degelijke back-up voor hem zal aantrekken.

Luijckx benadrukt het belang van een goede rotatie en concurrentie binnen de selectie van Ajax, vooral gezien het drukke schema dat de club te wachten staat. Met Europese verplichtingen en de strijd om de landstitel is het volgens de analist essentieel dat Ajax over voldoende kwaliteit en diepte in de selectie beschikt. Een sterke back-up voor Berghuis kan niet alleen de prestaties van de ploeg verbeteren, maar ook de druk op de sterspeler verlichten.

De voormalige voetballer hoopt dat de technische staf en het bestuur van Ajax zijn advies ter harte zullen nemen en actief zullen blijven zoeken naar versterkingen voor het sluiten van de transferwindow. Met de juiste aanwinsten kan Ajax volgens Luijckx een nog sterkere positie innemen in zowel de nationale als internationale competities.