×
Home Nieuws Livescore

Aston Villa jaagt op Feyenoord-verdediger voor Deadline Day

Aston Villa jaagt op Feyenoord-verdediger voor Deadline Day
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024 23:32 uur

Feyenoord-verdediger Lutsharel Geertruida kan zijn droom om in de Premier League te spelen nog niet opgeven. Aston Villa heeft de talentvolle speler op het oog als hun belangrijkste doelwit op Deadline Day en is vastberaden om ruimte te creëren in hun selectie om hem binnen te halen.

Geertruida, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn vermogen om ook aanvallend bij te dragen, heeft de aandacht getrokken van de Engelse club. Met zijn jeugdige energie en potentieel ziet Aston Villa in hem een waardevolle toevoeging aan hun team.

De transfer van Geertruida naar de Premier League zou een grote stap zijn in zijn carrière en een beloning voor zijn harde werk bij Feyenoord. De verdediger zelf zal ongetwijfeld geïntrigeerd zijn door de mogelijkheid om op het hoogste niveau in Engeland te spelen en zich verder te ontwikkelen als speler.

Terwijl de Deadline Day nadert, zullen de onderhandelingen tussen Feyenoord en Aston Villa naar verwachting intensiveren. Het is een spannende tijd voor Geertruida en zijn fans, die vol verwachting uitkijken naar wat de toekomst voor deze veelbelovende speler in petto heeft.