×
Home Nieuws Livescore

Southampton strikt Aaron Ramsdale als nieuwe doelman voor 21 miljoen euro

Southampton strikt Aaron Ramsdale als nieuwe doelman voor 21 miljoen euro
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024 23:16 uur

Southampton heeft snel geschakeld nadat de transfer van Justin Bijlow niet doorging en heeft nu een nieuwe doelman aangetrokken. De club heeft Aaron Ramsdale weten te strikken voor een bedrag van ongeveer 21 miljoen euro. Ramsdale komt over van Arsenal en zal de concurrentie aangaan met de huidige keepers van Southampton.

De 23-jarige Ramsdale staat bekend om zijn uitstekende reflexen en leiderschapskwaliteiten. Hij heeft al ervaring opgedaan in de Premier League en wordt gezien als een veelbelovende doelman voor de toekomst. Southampton hoopt met zijn komst de defensie te versterken en meer stabiliteit achterin te creëren.

De transfer van Ramsdale is een belangrijke stap voor Southampton, dat zich wil handhaven in de top van de Engelse competitie. Met de toevoeging van de talentvolle doelman hoopt de club haar ambities waar te maken en te strijden om een plek in de Europese competities. Fans van Southampton kijken reikhalzend uit naar de debuutwedstrijd van Ramsdale en zijn benieuwd naar wat hij kan toevoegen aan het team.