×
Home Nieuws Livescore

PSV weigert onderhandelingen over Boscagli met Brighton & Hove

PSV weigert onderhandelingen over Boscagli met Brighton & Hove
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024 22:32 uur

PSV houdt voet bij stuk in de transferonderhandelingen rond Olivier Boscagli. De Eindhovense club heeft Brighton & Hove Albion laten weten dat verdere gesprekken over de verdediger niet meer aan de orde zijn. De Engelse club had gehoopt Boscagli nog voor het sluiten van de transfermarkt binnen te halen, maar PSV heeft duidelijk gemaakt dat ze niet meer openstaan voor onderhandelingen.

De Franse verdediger, die sinds 2019 voor PSV speelt, stond hoog op het verlanglijstje van Brighton & Hove Albion. Echter, ondanks de interesse van de Engelse club, heeft PSV besloten om Boscagli niet te laten gaan. De Eindhovenaren zijn vastbesloten om hun defensieve linie te versterken en zien Boscagli als een belangrijke speler voor het komende seizoen.

Voor Brighton & Hove Albion betekent de beslissing van PSV dat ze moeten gaan kijken naar alternatieve opties om hun verdediging te versterken. De Engelse club zal nu snel moeten schakelen om voor het sluiten van de transfermarkt een geschikte vervanger te vinden voor Boscagli. PSV daarentegen kan opgelucht ademhalen, wetende dat ze kunnen blijven rekenen op de kwaliteiten van de Franse verdediger in het komende seizoen.