×
Home Nieuws Livescore

Ajax focust op Europa League, Farioli over gestaakte Klassieker

Ajax focust op Europa League, Farioli over gestaakte Klassieker
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024 21:48 uur

Ajax staat voor een drukke periode met zowel Europese verplichtingen als nationale competitiewedstrijden. Terwijl de Amsterdammers zich voorbereiden op hun play-off duel met Jagiellonia Bialystok in de Europa League, blijft de gestaakte Klassieker tegen Feyenoord een onderwerp van gesprek. Tijdens de voorbeschouwende persconferentie werd ook de mening van Francesco Farioli over het afgelasten van de wedstrijd in Rotterdam gevraagd.

Farioli, die een belangrijke rol speelt in het team van Ajax, gaf aan teleurgesteld te zijn over de gang van zaken rondom de Klassieker. De Italiaanse verdediger benadrukte het belang van fair play en het spelen van wedstrijden tot het einde. Hij uitte zijn hoop dat dergelijke situaties in de toekomst vermeden kunnen worden, zodat de sportieve strijd op het veld altijd voorop blijft staan.

Ajax-trainer Erik ten Hag benadrukte tijdens de persconferentie het belang van focus en concentratie op de komende wedstrijd tegen Jagiellonia Bialystok. Ondanks de teleurstelling over de gestaakte Klassieker, is het voor de club nu zaak om zich volledig te richten op het behalen van een goed resultaat in de Europa League play-offs. De spelers en staf zijn vastberaden om met een positief resultaat terug te keren naar Amsterdam en zo een stap dichter bij het hoofdtoernooi van de Europa League te komen.