×
Home Nieuws Livescore

Arnaut Danjuma op weg naar AS Roma of Lille.

Arnaut Danjuma op weg naar AS Roma of Lille.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024 21:08 uur

Het lijkt erop dat Arnaut Danjuma binnenkort Spanje zou kunnen verlaten. De talentvolle vleugelaanvaller van Villarreal staat op het punt om mogelijk op huurbasis naar AS Roma te vertrekken, aangezien de Italiaanse club serieus geïnteresseerd is in de komst van de Nederlander. Naast AS Roma heeft ook Lille zijn oog laten vallen op Danjuma en hoopt de Franse club hem binnen te halen.

De transfergeruchten rondom Arnaut Danjuma nemen toe naarmate de zomerse transferperiode vordert. De 24-jarige aanvaller heeft indruk gemaakt met zijn prestaties bij Villarreal en lijkt nu de interesse te wekken van meerdere Europese clubs. AS Roma en Lille zijn beide vastbesloten om Danjuma aan hun selectie toe te voegen en zijn in gesprek met Villarreal over een mogelijke overgang.

Voor Arnaut Danjuma zou een overstap naar AS Roma of Lille een nieuwe uitdaging betekenen in zijn carrière. De vleugelspeler heeft laten zien dat hij over veel potentieel beschikt en zou bij een van deze clubs de kans krijgen om zich verder te ontwikkelen en zijn kwaliteiten te tonen op het hoogste niveau. Het is nu afwachten hoe de onderhandelingen tussen de betrokken partijen zullen verlopen en of Danjuma daadwerkelijk een transfer zal maken naar AS Roma of Lille.