×
Home Nieuws Livescore

FC Barcelona wil Liverpool-talent Stefan Bajcetic huren als vervanger.

FC Barcelona wil Liverpool-talent Stefan Bajcetic huren als vervanger.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024 19:56 uur

FC Barcelona heeft een oogje laten vallen op de 19-jarige Stefan Bajcetic als mogelijke vervanger voor de geblesseerde Marc Bernal. De Catalaanse club is van plan om de jonge verdediger op huurbasis naar Camp Nou te halen, zo melden bronnen dicht bij de club. Deze zet zou echter kunnen leiden tot teleurstelling bij Pepijn Lijnders en RB Salzburg, die ook interesse hebben getoond in de talentvolle speler.

Stefan Bajcetic, die momenteel uitkomt voor het Liverpool van Arne Slot, wordt gezien als een veelbelovend talent in de voetbalwereld. Zijn sterke verdedigende kwaliteiten en tactisch inzicht hebben de aandacht getrokken van verschillende topclubs, waaronder FC Barcelona. De Catalanen hopen met de komst van Bajcetic hun defensieve linie te versterken en de blessure van Marc Bernal adequaat op te vangen.

De concurrentie voor de handtekening van Stefan Bajcetic is echter niet mals. Pepijn Lijnders en RB Salzburg hebben eveneens interesse getoond in de jonge verdediger en zullen naar verwachting niet zonder slag of stoot akkoord gaan met een mogelijke overgang naar FC Barcelona. Het belooft dan ook een spannende strijd te worden om de handtekening van Bajcetic, die voor een belangrijke keuze staat in zijn prille carrière.