×
Home Nieuws Livescore

NEC versterkt selectie met Japanse spits Kento Shiogai

NEC versterkt selectie met Japanse spits Kento Shiogai
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024 19:08 uur

NEC versterkt zich met een nieuwe aanwinst uit Japan. De negentienjarige spits Kento Shiogai maakt de overstap van Keio University naar Nijmegen en tekent een contract voor vier jaar bij de club. Met de komst van Shiogai heeft NEC nu drie Japanners in de selectie, wat de diversiteit en internationale uitstraling van de ploeg verder versterkt.

De jonge Japanner wordt gezien als een veelbelovend talent en NEC is verheugd om hem aan boord te hebben. Shiogai heeft zijn kwaliteiten laten zien bij Keio University en hoopt nu zijn ontwikkeling voort te zetten in het Nederlandse voetbal. De club heeft vertrouwen in zijn potentieel en ziet in hem een waardevolle toevoeging aan het team.

Trainer Rogier Meijer is enthousiast over de komst van Shiogai en ziet in hem een speler die het aanvallende potentieel van NEC verder kan versterken. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid kan de jonge spits een belangrijke rol gaan spelen in het team. NEC kijkt uit naar de samenwerking met Shiogai en verwacht veel van hem in de komende seizoenen.