×
Home Nieuws Livescore

Olympique Lyon biedt op Ajax-speler Carlos Forbs

Olympique Lyon biedt op Ajax-speler Carlos Forbs
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024 18:56 uur

Ajax heeft een interessant bod ontvangen van Olympique Lyon voor hun speler Carlos Forbs, zo meldt het gerenommeerde Franse medium L'Équipe. De Franse club lijkt al vooruit te kijken en is op zoek naar een mogelijke vervanger voor Ernest Nuamah, die mogelijk naar de Premier League kan vertrekken in de laatste fase van de transferperiode.

Voor Ajax betekent het bod van Olympique Lyon op Carlos Forbs een belangrijke ontwikkeling in de transfermarkt. De Amsterdamse club zal nu moeten beslissen of ze bereid zijn om de talentvolle speler te laten gaan en eventueel op zoek te gaan naar een vervanger. Met de interesse van Lyon lijkt er een spannende periode aan te breken voor zowel de speler als de clubs.

Carlos Forbs zelf zal ongetwijfeld ook op de hoogte zijn van de interesse van Olympique Lyon. De mogelijkheid om naar een grote club als Lyon te verhuizen kan een enorme stap vooruit betekenen in zijn carrière. Het is nu afwachten hoe de onderhandelingen tussen Ajax en Lyon zullen verlopen en of er daadwerkelijk een transfer tot stand zal komen voor de getalenteerde speler.