×
Home Nieuws Livescore

Transferdeadline voorbij: Bergwijn en Forbs mogelijk weg bij Ajax

Transferdeadline voorbij: Bergwijn en Forbs mogelijk weg bij Ajax
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024 18:48 uur

Na het verstrijken van de transferdeadline zou het zomaar kunnen dat Steven Bergwijn en Carlos Forbs toch nog vertrekken bij Ajax. Dit nieuws komt van clubwatcher Tim van Duijn, die aangeeft dat de kans aanwezig is dat de twee spelers alsnog een transfer maken. Ajax lijkt zich al voor te bereiden op een mogelijk vertrek, aangezien de club achter de schermen druk bezig is met het zoeken naar potentiële vervangers. Er zijn zelfs al contacten gelegd met grote clubs als Manchester City en Tottenham Hotspur.

De mogelijke transfers van Bergwijn en Forbs zouden een flinke impact hebben op het team van Ajax. Beide spelers zijn belangrijke krachten in het elftal en zouden node gemist worden. Het is dan ook geen verrassing dat de club al vooruit kijkt en zich oriënteert op mogelijke versterkingen. Met de interesse van clubs als Manchester City en Tottenham Hotspur lijkt het erop dat Ajax serieus rekening houdt met een vertrek van de twee spelers.

Hoewel er nog geen definitieve beslissing is genomen over het vertrek van Bergwijn en Forbs, lijkt het erop dat Ajax zich in ieder geval voorbereidt op verschillende scenario's. De komende dagen zullen cruciaal zijn in de onderhandelingen en het eventuele vertrek van de spelers. Fans van Ajax zullen met spanning afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen en welke nieuwe gezichten mogelijk het shirt van de club zullen dragen.