×
Home Nieuws Livescore

Francesco Farioli onthult blessure-updates voor Ajax spelers

Francesco Farioli onthult blessure-updates voor Ajax spelers
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024 18:24 uur

Tijdens een persmoment ter voorbereiding op de wedstrijd tussen Ajax en Jagiellonia Białystok heeft Francesco Farioli belangrijke informatie gedeeld over de blessuregevallen binnen het team. De Italiaanse hoofdtrainer gaf updates over de kwetsuren van Ahmetcan Kaplan, Kristian Hlynsson, Kian Fitz-Jim en Steven Berghuis. Vooral de blessure van Berghuis trok de aandacht, aangezien de ervaren speler tijdens een training geblesseerd raakte en voortijdig moest afhaken.

Ahmetcan Kaplan, Kristian Hlynsson, Kian Fitz-Jim en Steven Berghuis kampen allen met verschillende blessures, wat voor Farioli en zijn staf zeker een uitdaging vormt in de aanloop naar de belangrijke wedstrijd tegen Jagiellonia Białystok. De blessure van Berghuis, die tijdens een trainingssessie plaatsvond, zorgt voor extra zorgen bij de technische staf van Ajax. Het is nog onduidelijk hoe lang de spelers uit de roulatie zullen zijn en of ze op tijd fit zullen zijn voor de komende wedstrijden.

Met de blessurezorgen van Kaplan, Hlynsson, Fitz-Jim en Berghuis in het achterhoofd zal Francesco Farioli de nodige aanpassingen moeten maken in zijn opstelling en tactiek voor het duel tegen Jagiellonia Białystok. De trainer zal moeten vertrouwen op de diepte van zijn selectie en mogelijk enkele jongere spelers een kans moeten geven om zich te bewijzen op het hoogste niveau. De blessures vormen een test voor de veerkracht en flexibiliteit van het team, maar Farioli is vastberaden om met een sterk elftal voor de dag te komen en de overwinning na te streven.