×
Home Nieuws Livescore

Naci Ünüvar op weg naar Espanyol volgens Voetbal International.

Naci Ünüvar op weg naar Espanyol volgens Voetbal International.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024 18:16 uur

Jonge Nederlandse voetbaltalent Naci Ünüvar staat op het punt om een opwindende stap te zetten in zijn carrière. Volgens bronnen van Voetbal International zal de 18-jarige middenvelder de overstap maken naar het Spaanse Espanyol. De club uit Barcelona heeft naar verluidt bijna volledige overeenstemming bereikt met Ajax over een huurovereenkomst, met een aantrekkelijke optie tot koop die inbegrepen is in de deal.

Ünüvar, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld, wordt gezien als een van de meest veelbelovende talenten in het Nederlandse voetbal. De kans om zijn talent verder te ontwikkelen in de Spaanse competitie kan een belangrijke stap zijn in zijn professionele groei. Espanyol, dat momenteel uitkomt in de Segunda División, hoopt met de komst van Ünüvar hun team te versterken en te bouwen aan een succesvolle toekomst.

De huurdeal met een optie tot koop illustreert het vertrouwen dat Espanyol heeft in de potentie van Ünüvar. Voor Ajax biedt deze overeenkomst de mogelijkheid om hun jonge talent ervaring op te laten doen op een hoger niveau, met de optie om hem in de toekomst terug te halen of een definitieve transfer te overwegen. De transfer van Ünüvar naar Espanyol markeert een nieuw hoofdstuk in zijn loopbaan en zal ongetwijfeld de aandacht trekken van voetbalfans en kenners in zowel Nederland als Spanje.