×
Home Nieuws Livescore

Weghorst klaar voor Ajax-debuut, Pasveer en Farioli reageren

Weghorst klaar voor Ajax-debuut, Pasveer en Farioli reageren
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024 16:48 uur

Ajax staat op het punt om Wout Weghorst te verwelkomen als nieuwe aanwinst voor het team. Tijdens de persconferentie ter voorbereiding op de Europa League-return tegen Jagiellonia Białystok heeft doelman Remko Pasveer onthuld dat hij recentelijk een gesprek heeft gehad met de spits. Dit nieuws komt nadat trainer Francesco Farioli voor het eerst zijn gedachten heeft gedeeld over de mogelijke komst van Weghorst naar de club.

De geruchten over de transfer van Weghorst naar Ajax hebben de afgelopen dagen de gemoederen flink beziggehouden. Fans en analisten speculeren over de impact die de ervaren spits zou kunnen hebben op het team. Met zijn doelgerichtheid en fysieke kracht zou Weghorst een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor de Amsterdamse club, die momenteel strijdt om succes in zowel de nationale competitie als in Europa.

Pasveer, die zelf een belangrijke rol speelt in het team als doelman, heeft aangegeven dat hij positief staat tegenover de komst van Weghorst. De ervaren keeper benadrukte het belang van een goede teamspirit en samenwerking om succes te behalen in het voetbal. Met de toevoeging van Weghorst hoopt Pasveer dat Ajax nog sterker zal worden en in staat zal zijn om te strijden voor prijzen op alle fronten.

Trainer Farioli heeft ook zijn steun uitgesproken voor de mogelijke transfer van Weghorst naar Ajax. De Italiaanse coach benadrukte het belang van een gebalanceerd team en geloof in de kwaliteiten van zijn spelers. Farioli kijkt ernaar uit om met Weghorst samen te werken en is ervan overtuigd dat de spits een waardevolle bijdrage kan leveren aan het team. De fans van Ajax zullen ongetwijfeld vol spanning uitkijken naar de officiële bevestiging van de transfer en de eerste optredens van Weghorst in het rood-witte shirt van de club.