×
Home Nieuws Livescore

FC Barcelona probeert Jonathan Tah van Bayer Leverkusen te halen

FC Barcelona probeert Jonathan Tah van Bayer Leverkusen te halen
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024 16:40 uur

FC Barcelona heeft haar zinnen gezet op de verdediger Jonathan Tah van Bayer Leverkusen, zo meldt het Spaanse sportmedium Mundo Deportivo. De Catalaanse club is vastberaden om de 28-jarige Duitser los te weken bij zijn huidige club en hem naar Camp Nou te halen. Tah stond eerder deze transferperiode op het punt om de overstap te maken naar Bayern München, maar lijkt nu in de belangstelling te staan van de Spaanse grootmacht.

Met zijn ervaring en kwaliteiten als centrale verdediger zou Tah een waardevolle toevoeging zijn aan de selectie van Barcelona. De club is op zoek naar versterking in de defensie en ziet in de Duitser een geschikte kandidaat om de achterhoede te versterken. Tah staat bekend om zijn fysieke spel, leiderschap en tactisch inzicht, eigenschappen die goed van pas zouden komen in La Liga.

De onderhandelingen tussen FC Barcelona en Bayer Leverkusen beloven spannend te worden, aangezien Tah een gewilde speler is op de transfermarkt. De Duitser heeft laten zien dat hij op topniveau kan presteren en heeft de potentie om uit te groeien tot een belangrijke speler bij een Europese topclub. Het is nu aan Barcelona om te laten zien dat ze Tah kunnen overtuigen om voor een avontuur in Spanje te kiezen boven een mogelijke transfer naar Bayern München.