×
Home Nieuws Livescore

Farioli positief over gesprek met Bergwijn ondanks transfergeruchten

Farioli positief over gesprek met Bergwijn ondanks transfergeruchten
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024 16:32 uur

Francesco Farioli, de coach van Ajax, heeft onlangs enthousiast verteld over een inspirerend gesprek dat hij heeft gehad met Steven Bergwijn. De Italiaanse trainer deelde dat hij vol vertrouwen is in de relatie met zijn pupil, ondanks geruchten dat Bergwijn mogelijk de voorkeur zou geven aan een transfer naar een andere club. Farioli benadrukte dat hij geen angst heeft dat Bergwijn zijn motivatie zou verliezen voor het komende seizoen bij Ajax.

In het hartverwarmende gesprek tussen Farioli en Bergwijn werden naar verluidt belangrijke onderwerpen besproken, waaronder de toekomstplannen van de talentvolle voetballer. Farioli sprak vol lof over Bergwijn en zijn toewijding aan het team, en benadrukte dat hij gelooft in de kracht van hun samenwerking. De coach is vastbesloten om Bergwijn te ondersteunen en te begeleiden, ongeacht eventuele speculaties over een mogelijke transfer.

Hoewel de geruchtenmolen rondom Bergwijn blijft draaien, blijft Farioli optimistisch over de situatie. Hij gelooft sterk in de professionaliteit en vastberadenheid van Bergwijn en is ervan overtuigd dat de speler zich volledig zal inzetten voor Ajax. Farioli kijkt met vertrouwen uit naar het nieuwe seizoen en is vastbesloten om samen met Bergwijn te werken aan het behalen van sportieve successen voor de club.