×
Home Nieuws Livescore

Contact tussen Pasveer en Weghorst voor Ajax-transfer onthuld

Contact tussen Pasveer en Weghorst voor Ajax-transfer onthuld
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024 16:16 uur

Doelman Remko Pasveer heeft onthuld dat hij contact heeft gehad met Wout Weghorst over diens mogelijke overstap naar Ajax. Terwijl Pasveer zich voorbereidt op de return tegen Jagiellonia Białystok, heeft hij laten weten dat Weghorst "een beetje ongeduldig" was in zijn streven naar een transfer.

Het nieuws over het contact tussen Pasveer en Weghorst werpt een nieuw licht op de aanstaande transfer van de spits naar Ajax. Weghorst, die momenteel bij VfL Wolfsburg speelt, lijkt vastbesloten te zijn om de overstap naar de Nederlandse club te maken. Pasveer's openheid over het contact tussen hen suggereert dat de onderhandelingen in een vergevorderd stadium kunnen zijn.

Met de return tegen Jagiellonia Białystok in het vooruitzicht, zal Pasveer zich ongetwijfeld willen focussen op het behalen van een positief resultaat. Echter, de onthulling over het contact met Weghorst zal ongetwijfeld voor de nodige opschudding zorgen binnen zowel de Nederlandse als Duitse voetbalwereld. Het is afwachten hoe deze ontwikkeling de transfer van Weghorst naar Ajax zal beïnvloeden en of Pasveer nog meer details zal delen over hun gesprekken.