×
Home Nieuws Livescore

Santiago Gimenez wijst Nottingham Forest transferaanbod resoluut af

Santiago Gimenez wijst Nottingham Forest transferaanbod resoluut af
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024 16:08 uur

De jonge spits Santiago Gimenez van Feyenoord heeft resoluut een aanbod van Nottingham Forest afgewezen, zo meldt transferexpert Fabrizio Romano. De 23-jarige voetballer is vastbesloten om bij zijn huidige club te blijven en ziet een mogelijke transfer niet zitten. Ondanks het verbeterde voorstel van The Tricky Trees, blijft Gimenez standvastig in zijn besluit om niet naar de Engelse club te vertrekken.

Gimenez, die bekend staat om zijn doelgerichtheid en snelheid op het veld, heeft indruk gemaakt bij Feyenoord sinds zijn komst. De spits heeft laten zien dat hij een waardevolle aanwinst is voor het team en heeft ambities om zich verder te ontwikkelen in Rotterdam. Zijn afwijzing van Nottingham Forest toont zijn loyaliteit aan Feyenoord en zijn vastberadenheid om te blijven groeien als speler.

De weigering van Gimenez om naar Nottingham Forest te gaan, zal ongetwijfeld een teleurstelling zijn voor de Engelse club, die op zoek was naar versterking in de aanvalslinie. Echter, voor Feyenoord en de fans van de club is het een positief signaal dat de jonge spits zijn toewijding aan de club bevestigt en vastbesloten is om zijn carrière voort te zetten in Nederland. Met Gimenez in de voorhoede kan Feyenoord blijven bouwen aan een sterk team voor de toekomst.