×
Home Nieuws Livescore

Wout Weghorst bijna Ajacied: Laatste formaliteiten in Arena

Wout Weghorst bijna Ajacied: Laatste formaliteiten in Arena
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024 15:16 uur

Ajax staat op het punt om een grote transfer te voltooien, want Wout Weghorst lijkt bijna een speler van de club te worden. De spits werd woensdag gespot in de Johan Cruijff Arena, waar hij naar verluidt de laatste formaliteiten aan het afronden was. De komst van Weghorst naar Ajax is een opwindende ontwikkeling voor de fans van de club, die hopen dat de aanvaller hun team naar nog grotere successen kan leiden.

Trainer Francesco Farioli werd tijdens een persmoment voorafgaand aan de return tegen Jagiellonia Białystok gevraagd naar de aanstaande transfer van Wout Weghorst. Farioli sprak vol lof over de spits van het Nederlands elftal, die naar verluidt overkomt van Burnley. De trainer benadrukte de kwaliteiten van Weghorst en zijn potentieel om een belangrijke rol te spelen in het team van Ajax.

De supporters van Ajax kunnen niet wachten om Wout Weghorst in het rood-witte shirt van de club te zien schitteren. Met zijn ervaring en doelpunten kan de spits een waardevolle toevoeging zijn aan het team van Ajax, dat streeft naar succes in zowel de nationale competitie als in Europa. De komst van Weghorst markeert een belangrijke stap voor Ajax in het versterken van de selectie en het nastreven van hun ambities.