×
Home Nieuws Livescore

Ajax-trainer mist Berghuis, positief nieuws over Brobbey.

Ajax-trainer mist Berghuis, positief nieuws over Brobbey.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024 14:48 uur

Ajax-trainer Francesco Farioli zal het in de aankomende return tegen Jagiellonia Bialystok opnieuw moeten stellen zonder de diensten van Steven Berghuis. De ervaren linkspoot liep een blessure op tijdens een trainingssessie, waardoor zijn inzetbaarheid voorlopig onzeker is. De medische staf van Ajax onderzoekt momenteel de ernst van de blessure en de verwachte hersteltijd van Berghuis.

Ondanks het gemis van Berghuis, heeft Farioli wel positief nieuws te melden over Brian Brobbey. De jonge aanvaller lijkt op de weg terug na een periode van blessureleed en zou mogelijk weer inzetbaar zijn voor de komende wedstrijden. Farioli is verheugd over de voortgang van Brobbey's herstel en hoopt binnenkort weer een beroep te kunnen doen op de talentvolle spits.

De afwezigheid van Berghuis zal een aderlating zijn voor Ajax, aangezien de ervaren speler een belangrijke rol vervult in het team van Farioli. Desondanks toont de trainer vertrouwen in de rest van zijn selectie en benadrukt hij het belang van teamwork en collectieve inzet om de afwezigheid van Berghuis op te vangen. Ajax zal alles op alles zetten om een goed resultaat neer te zetten in de return tegen Jagiellonia Bialystok, ondanks de tegenvaller van de blessure van Berghuis.